THE 5-SECOND TRICK FOR اسطوخودوس

The 5-Second Trick For اسطوخودوس

The 5-Second Trick For اسطوخودوس

Blog Article

پدربزرگان ما تداوم نسلشان را به هزینه‌کردن احساس راحتی و آرامش زمان حال بدست آورده‌اند و در نتیجه نسلی از بشر تداوم‌یافته است که امروز خود را فدای فردا کرده‌است.

۹. من سعی می‌کنم در کنار دیگران، خودم باشم و از خودم بودن احساس راحتی کنم.

به این دلیل شیرینی‌ها بلافاصله پس از مصرف، اضطراب را کاهش ولی اندکی بعد اضطراب را افزایش می‌دهند.

گیاه دارویی بادرنجبویه تب را کاهش می دهد، آرامبخش است و استرس را کاهش می دهد، کیفیت خواب را بهبود می بخشد، دردهای قاعدگی را تسکین می دهد، عملکردهای شناختی مانند تمرکز و هوشیاری را تقویت می کند و برای سرماخوردگی، تبخال، آنفولانزا، سوهاضمه، حالت تهوع سرفه و ناراحتی معده مفید است.

مانند هات داگ، سس، سیب‌زمینی سرخ کرده و چربی‌های اشباع شده باعث افزایش افسردگی می‌شوند.

بابونه همچنین برای مشکلات گوارشی مناسب می باشد و از نفخ جلوگیری می کند و به اگزما، زخم و بثورات پوستی به خصوص در نوزادان کمک می کند.

دمنوش بادرنجبویه دارای خواص ضد میکروبی است که به درمان عفونت های دهان کمک می کند. روغن گیاه بادرنجبویه خواص ضد میکروبی برای پوسیدگی دندان دارد.

گیاه زوفا آرام بخش، ترمیم کننده زخم و تحریک کننده جریان قاعدگی است. از این گیاه برای کمک به آسم، تسکین گلودرد، سرفه و مشکلات گوارشی استفاده می شود و خواص ضد باکتریایی آن باعث شده است که زوفا انگل های روده دفع کند.

۱. برنز، دیوید (۱۳۹۲). وقتی اضطراب حمله می‌کند. مترجم: مهدی‌ قرچه‌داغی. نشر ذهن‌آویز.

در نظر داشته باشید که بابونه می تواند با داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد و باعث واکنش های آلرژیک شود.

از جمله روش‌های آرمیدگی می‌توان به تنفس شکمی، آرمیدگی تدریجی عضلات، تصویرسازی یک محیط آرام، یوگا و موسیقی آرام کننده اشاره کرد.

بر اساس read more نظر ادموند جی بورن (ص۶۷، تمرینات عملی برای درمان اضطراب و فوبیا)، عوامل زیر را می‌توان برای اضطراب در نظر گرفت:

آنتی اکسیدان های موجود در آن عبارتند از: اسید کلروژنیک ، ایزو اورینتین و سورتیاژاپونین. این آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از اختلال در عملکرد سلول های عروق کرونر کمک می کنند.

۱. تریپتوفان: سروتونین که از مشتقات تریپتوفان است، به‌عنوان هورمون سرخوشی و حال خوب شناخته می‌شود. تخم‌مرغ، بوقلمون، شیر، گوشت قرمز، ماهی آزاد، کیوی، گوجه‌فرنگی، موز، گیلاس از جمله مواد افزایش دهنده سروتونین هستند.

Report this page